Zijn digitale ontwikkelingen een kans of een bedreiging voor de continuïteit van bedrijfsprocessen? Denk aan Internet of Things (IoT) en 5G. Prachtige ontwikkelingen waarmee u uw belangrijkste bedrijfsprocessen kunt verbeteren, uw productiviteit kunt verhogen en die u kunnen helpen om nieuwe markten aan te boren. Maar hoe afhankelijk maken deze ontwikkelingen uw organisatie? En wat is de impact als telecom uitvalt?

Symposium ‘Opstap naar weerbaarheid’

Voor iedereen die antwoord wil op deze vragen organiseert Agentschap Telecom voor het tweede jaar op rij het symposium ‘Opstap naar Weerbaarheid’. Het symposium staat geheel in het teken van continuïteit en digitale veiligheid. Samen met deelnemers willen we onderzoeken hoe kansen kunnen worden benut in de digitale samenleving met aandacht voor digitale bedreigingen en digitale weerbaarheid.

Key notes, parallelsessies en een ‘battle’

Met keynote sprekers als Paul Havinga van TNO en Henk van Raan van de Johan Cruijff ArenA, zes parallelsessies over innovatie, telecommunicatie en digitale weerbaarheid belooft het een interessante dag te worden! Het symposium wordt geopend Peter Rake, directeur 5Groningen en IT/Telecommanager van het jaar, en afgesloten met een heuse battle tussen Lotte de Bruijn, directeur Nldigital, Michel Verhagen, programmamanager Digital Trust Center en Angeline van Dijk, directeur van Agentschap Telecom.

Opstap naar weerbaarheid banner

Voor wie?

Het symposium richt zich op managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:

  • bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening;
  • facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging en automatisering.

Reserveer vandaag nog!

Nog geen plaats gereserveerd? Deelname is gratis, dus schrijf u vandaag nog in! Meer informatie staat op de website van Agentschap Telecom.

Het symposium is op donderdag 7 november bij het Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.