Voor het derde jaar op rij organiseert Agentschap Telecom het symposium Opstap naar weerbaarheid. De geheel online editie staat deze keer in het teken van digitale kansen en risico’s in de bedrijfsketen. Schrijf u via het aanmeldformulier in voor dit gratis online symposium op donderdag 5 november van 10:30-12:00 uur.

De digitale transitie van de maatschappij zit in een stroomversnelling. 5G, Internet of Things en Artificial Intelligence, allemaal ontwikkelingen die invloed hebben op hoe we als organisaties met elkaar omgaan en hoe we processen vormgeven en beveiligen.

Ook de coronacrisis dwingt ons na te denken over andere manieren van samenwerken. Bedrijven en instellingen vormen digitale ketens, om samenwerking tussen processen en personen te optimaliseren. Wat betekent dat voor de bedrijfscontinuïteit? Leidt de groeiende afhankelijkheid van telecommunicatie niet tot nieuwe en onbekende kwetsbaarheden?

Bekijk de aankondigingsvideo voor het online symposium van directeur-hoofdinspecteur Angeline van Dijk.

Digitale transitie: samenwerken in de keten

Het online symposium ‘ Opstap naar weerbaarheid’ staat dit jaar geheel in het teken van digitale kansen en risico’s in de keten. Denk aan onderlinge afhankelijkheid die ontstaat door gedeelde infrastructuur en databeheer. We spitsen het toe op de glastuinbouw met concrete voorbeelden uit de praktijk die tegelijk toepasbaar zullen zijn op andere branches. Kortom, hoe pakt de digitale transitie uit voor uw organisatie in samenwerking met anderen? En hoe kan de overheid hierin faciliteren?

Schrijf u vandaag nog in!

Inspirerende sprekers

Het belooft een veelzijdige ochtend te worden met sprekers die garant staan voor inspirerende verhalen vol nieuwe inzichten en praktische tips waarmee uw organisatie gelijk aan de slag kan.
Presentator Bas van Werven, bekend van BNR Nieuwsradio’s ‘Ochtendspits’, ontvangt André van der Linden van Royal FloraHolland, Erik Persoon van Forever Plants en Michiel Steltman van DINL en ECP. Het online symposium wordt ingeleid door Michel van Eeten, hoogleraar cybersecurity aan de TU Delft en Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van Agentschap Telecom.

Opstap naar weerbaarheid banner

Voor wie?

Opstap naar weerbaarheid richt zich op:

  • Managers en senior specialisten die verantwoordelijk zijn voor:
    - digitalisering, bedrijfscontinuïteit of continuïteit van dienstverlening
    - facilitaire dienstverlening, telecommunicatiediensten, informatiebeveiliging, ICT en procesautomatisering
  • Adviesbureaus op het gebied van digitalisering en continuïteit
  • Brancheorganisaties
  • Telecom- en ICT-dienstverleners

Schrijf u vandaag nog in!

Deelname is gratis. Meer informatie staat op de  website van Agentschap Telecom. Of meld u direct aan via het inschrijfformulier.