Onze dienstverlening gaat door, ook tijdens de coronacrisis. De beschikbaarheid van een betrouwbare digitale infrastructuur is namelijk van essentieel belang. Zeker nu. Op onze website hebben we informatie over onze dienstverlening ten tijde van de coronacrisis gebundeld.

Inspecties

Reguliere inspecties bij vergunninghouders en voor de metrologie- en waarborgwet worden voortgezet. Onze inspecties worden uitgevoerd met inachtneming van de richtlijnen vanuit het kabinet.

Inspecties en onderzoeken in het kader van de continuïteit van telecommunicatienetwerken, cyberweerbaarheid van vitale infrastructuren en elektronische authenticatie en identificatie gaan gewoon door, waarbij bedrijfsbezoeken beperkt plaatsvinden en alleen als dat strikt noodzakelijk is. Ook alternatieve vormen van contact met deze organisaties worden nog steeds gebruikt. Denk daarbij aan videobellen en telefonische overleg.

Thuiswerktips

Door de maatregelen van het kabinet werken veel Nederlanders thuis. Niet iedere organisatie is hierop voorbereid. Lees onze tips voor bedrijven om uw medewerkers efficiënt en veilig thuis te laten werken.

Werkt u zelf (veel) thuis? Ook dan hebben we enkele handige thuiswerktips, bijvoorbeeld over het veilig delen van informatie en het verbeteren van uw internetsnelheid.